Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alfred Laurențiu, senator PSD: Ghinea a transformat Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă al României în Planul Naţional al Ratării României

Facebook
Alfred Laurențiu

Senatorul PSD Alfred Laurențiu critică dur prestația ministrului propus al Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, în cadrul audierilor din cadrul comisiilor parlamentare. El susține că în mandatul de ministru al Fondurilor Europene în cadrul Guvernului Florin Cîțu a transformat Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă al României în Planul Naţional al Ratării României:

”Azi la ora 14 a avut loc audierea Domnului Cristian Ghinea, fiind nominalizat de Dacian Cioloș pentru Ministerul Fondurilor Europene.

Unul dintre cele mai importante portofolii din Guvernul României este și Ministerul Fondurilor Europene, unde și-a arătat măsura incompetenţei Cristian Ghinea.

Dacă își dorea să treacă testul votului de mâine și avizul din această comisie, cred că ar fi fost indicat să înceapă prin a-și accepta greșelile (conform proverbului ”cine nu muncește, nu greșește”), prin a-și recunoaște erorile, colaborarea tendențios defectuoasă, extrem de slabă, cu comisia de afaceri europene.

Domnul Ghinea a transformat Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă al României în Planul Naţional al Ratării României. Domnul Ghinea nu este competent, însă este un geniu în eşec şi ratare!

Deși PNRR-ul României a avut suficient timp să fie elaborat, am fost printre ultimile țări cu PNRR-ul aprobat.

Consecinţa întârzierii aprobării? Ratarea unui an din absorbția fondurilor alocate PNRR. Timp în care toate statele membre îşi vor fi primit deja prefinanţările în valoare de miliarde, se redresează iar economia românească şi întreaga Românie, NU.

Întrebarea mea pentru domnul Ghinea a fost dacă obiectivul dânsului a fost să fie printre fruntașii Europei sau codașii, în ceea ce privește depunerea PNRR?????”, a scris parlamentarul social-democrat pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.