Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alfred Laurențiu, senator PSD: Incapabilii de la Guvern au ratat iar! PNRR trebuie să fie al României și nu doar al Puterii vremelnice

Facebook
Alfred Laurențiu

Senatorul PSD, Alfred Laurențiu, susține într-o postare pe Facebook că retrimiterea a III-a oară a Guvernului României la plimbare cu propunerile pentru Planul Național de Redresare și Reziliență arată amatorismul celor de la putere:

”Comisia Europeană a respins și a cerut modificarea PNRR– pentru a treia oară.

În loc să vorbim de un plan național al României, din păcate, avem un plan politizat cu finanțări distribuite pe criterii politice.

Planul Național de Redresare și Reziliență trebuia să ofere României o perspectivă de transformare pe termen mediu și lung. Este un eșec rușinos, expresie a incompetenței  actualei guvernări și a orgoliului său prostesc, care ar fi putut fi evitat prin dialog și colaborare.

Au fost respinse finanțările pentru irigații. Finanțările pentru zona economică lipsesc cu desăvârșire, nu există suficientă transparență privind alocările pentru autoritățile locale și societatea civilă.

Iar acum vinovații tac! Acest ministru al Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Cristian Ghinea ar trebui să explice public ce s-a întâmplat la Bruxelles. Unde e transparența mult clamată?!!

După cum am mai susținut, PNRR să fie dezbătut și aprobat în Parlament, în conformitate cu rigorile și recomandările Comisiei Europene. Altfel România va înregistra un nou eșec. Când nu ești capabil și nu poți face singur ceva, ceri ajutorul!”, susține senatorul PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.