Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alfred Laurențiu, senator PSD: Vizita vicepreședintelui SUA reconfirmă soliditatea Parteneriatului strategic bilateral

Facebook
Alfred Laurentiu

”Este prima vizită a vicepreședintei SUA la București și deși are loc în contextul războiului declanșat de Rusia în Ucraina, este un semn al încrederii tot mai mari a preşedintelui Joe Biden în capacitatea ei de a se ocupa de diplomaţia la nivel înalt.”, susține senatorul PSD, Alfred Laurențiu.

”În plus, vizita oficială la Bucureşti a vicepreședintei Kamala Harris, reconfirmă soliditatea Parteneriatului strategic bilateral şi angajamentul ferm al Statelor Unite de a susţine securitatea României şi a aliaţilor NATO de pe Flancul Estic.

Consider că prezența Kamalei Harris la București reflectă aprecierea administraţiei americane pentru abordarea responsabilă a ţării noastre în contextul evenimentelor actuale de securitate provocate de agresiunea ilegală a Federaţiei Ruse.

Tocmai în acest sens parteneriatul nostru trebuie dezvoltat, investițiile americane în energie, apărare, comerț și sectorul financiar să devină elementele cheie ale unei mai puternice colaborări.

Pentru stabilitatea întregii zone a Mării Negre, este necesară în România, o prezență NATO CONSOLIDATĂ.

Președintele PSD Marcel Ciolacu va participa la întâlnirea cu vicepreședintele SUA Kamala Harris, ce va avea loc la Cotroceni și ca președinte al Camerei Deputaților și ca președinte al PSD, cel mai mare partid din România, este pe deplin angajat în apărarea valorilor  democratice și a intereselor de securitate pe care le au cele două națiuni.”, a mai spus senatorul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.