Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alfred Simonis a trimis-o pe Șoșoacă în Parlamentul Rusiei! Mergeți și trageți și de Ambasadorul Rusiei, să vedem, mai ieșiți?

Facebook
alfred simonis

Șeful Camerei Deputaților, Alfred Simonis, a avut o luare de cuvând dură, în numele PSD, la votul privind introducerea de noi sancțiuni pentru parlamentarii care întrerup plenurile, fac scandal sau devin violenți. Regulamentul se modifică după ce, ieri, senatoarea Diana Șoșoacă a tras de microfonul de la Camera Deputaților și a boicotat ședința cu un fluier. Ieri, aleșii au votat eliminarea pensiilor speciale pentru parlamentari.

"Stimate colege, stimați colegi,

Spun și în plenul reunit că nu avem nicio satisfacție când sancționăm parlamentari. o lungă perioadă de timp, în ciuda criticilor, am rezistat acestui tip de abuzuri. Nu este o măsură împotriva unei doamne senator e împotriva mahalagismului, a huliganismului. Înțeleg că în unele zile unii domni parlamentari au dormit rău. Incursiunea lui Prigojin în Rusia v-a făcut să dormiți rău. Vă fac o recomandare, aveți grijă ce vă doriți pentru România. Mergeți, treceți granița și comportați-vă așa în Parlament să vedeți dacă mai ieșiți. Mergeți la Ambasada Rusiei și trageți de ambasador, să vedeți dacă mai ieșiți", a spus Simonis.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.