Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alfred Simonis îl desființează pe Cîțu: 'Nici portar la Guvern nu mai putea fi, renunțat la mandatul de prim-ministru cu 5 minute înainte de a fi învestit'

Facebook
simonis alfred

Deputatul PSD Alfred Simonis are o reacție dură în urma anunțării propunerii PNL pentru funcția de premier și spune că Florin Cîțu nu poate fi „nici portar la Guvern”, el fiind singurul om politic din istorie care a renunțat la mandat cu 5 minute înainte de învestire, potrivit Mediafax.

„Cîțu nici portar la Guvern nu mai putea fi după ce a fost singurul om politic din istorie care a renunțat la mandatul de prim-ministru cu 5 minute înainte de a fi învestit”, scrie deputatul PSD Alfred Simonis.

Citește și: Rareș Bogdan: PNL ar urma să aibă undeva la 10-11 miniştri

Acesta este de părere că Florin Cîțu trebuia să dispară din viața politică „după ce s-a umplut de rușine și a înglodat România în datorii”.

Mai mult, Simonis spune că având această propunere, peneliștii sfidează o țară întreagă, considerând că propunerea este „mai ridicolă chiar ca Ludovic Orban” și dă asigurări că PSD va face totul pentru a opri ca România „să fie capturată definitiv de acești incompetenți”.

Ludovic Orban, președintele PNL, a spus, miercuri seara, că a fost convocat Biroul Politic Național al Partidului pentru a decide propunerea pentru funcția de prim-ministru.

Citește și: Decizia neașteptată luată de Eugen Tomac: Mi-am depus demisia din funcția de președintele al PMP

„Cu o singură abținere, Biroul Politic Național al Partidului Național Liberal a decis ca propunerea noastră pentru funcția de premier să fie Florin Cîțu”, a spus Orban.

Cîțu a mulțumit, miercuri seara, colegilor din PNL și lui Ludovic Orban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.