Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alfred Simonis, liderul deputaților PSD: Cîțu îl sabotează pe Ciucă, își dorește să-și depună mandatul sau să pice în Parlament

Facebook
alfred simonis

Liderul deputaților PSD, Alfred Simonis, a declarat marți la Digi24 că social-democrații nu se pot întâlni să stabilească dacă susțin sau nu Guvernul Ciucă pentru că liberalii nu i-au mai chemat la discuții. Simonis a adăugat că un lucru este cert: liderul PNL Florin Cîțu nu vrea ca Nicolae Ciucă să-și treacă Guvernul prin Parlament.

„Înainte de o decizie trebuie sa fie o discutie oficiala intre reprezentantii celor doua partide. Premierul desemnat s-a intalnit ieri doar cu USR. Nu putem sa sustinem sau nu pe cineva fara o discutie clara in prealabil (...) Nu putem sa ne rugam de ei sa ii salvam, sa zic asa. Curentul majoritar din PSD este ca solutia nu este un guvern minoritar”, a zis Simonis.

„Faptul ca premierul demis il saboteaza pe premierul desemnat, e ceva cert in acest moment. Daca USR iti spune clar ca nu voteaza un guvern minoritar si in acel moment partidul ramane cu acelasi mandat, este foarte clar ca Citu isi doreste ca Ciuca fie sa isi depuna mandatul, fie sa fie respins de Parlament.

Ma intriga si ca Ciolos a venit cu guvern minoritar sa-l voteze parlamentul, dar acum Ciolos nu sustine guvern minoritar PNL. Era serios atunci sau e serios acum? E dublu limbaj”, a mai declarat liderul deputatilor PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.