Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alianță ALDE - PNL la alegerile locale: scenariu avansat de un lider județean ALDE

alianta

Șeful organizației județene ALDE Alba, Ioan Lazăr, a zis că și-ar dori ca la alegeri locale din 2020 partidul să aleagă o alianță cu PNL dacă ALDE nu va merge singur, potrivit presei locale. Lazăr a subliniat că acest lucru nu a fost discutat la nivel național, ci este doar părerea sa personală. Afirmațiile vin în contextul în care ALDE a făcut alianță cu Pro România la prezidentiale:

  • ”Din punctul meu de vedere, dacă vreodată ALDE nu va putea să meargă pe propriile picioare sau în alianțe, cu alt partid, eu militez și am militat întotdeauna pentru o relație cu Partidul Național Liberal
  • ”Eu mi-aș dori să mergem pe propriile puteri (la alegerile locale – n.r.), iar dacă în viitor va trebui să facem o alianță cu cineva, pentru că alianțele se practică atât la guvernare cât și în alegeri peste tot în lume, încă o dată vă spun sunt din `94 liberal și vreau să rămân în continuare liberal atâta timp cât voi face politică. Mi-aș dori în primul rând să mergem singuri, dacă nu, eu mi-aș dori să mergem undeva alături de Partidul Național Liberal”

Citește și: Alexandru Cumpănașu lansează noi informații despre rețelele de prostituție din Bari: 'Halucinant modul de organizare. Era aproape perfect'.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.