Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alianța SURPRIZĂ pe piața auto - Volkswagen și Ford Motor urmează să bată palma

vw

Volkswagen și Ford Motor urmează să anunțae marți o alianță privind vehiculele comerciale și care probabil va fi extinsă în dezvoltarea comună a automobilelor electrice și autonome, permițând companiilor să facă economii de miliarde de dolari, informează Reuters, conform Mediafax.

Companiile își vor anunța parteneriatul cu ocazia expoziției auto de la Detroit, a declarat directorul executiv al VW, Herbert Diess. În ultimele luni companiile au discutat despre cooperarea în materie de vehicule comerciale și au spus că alianța nu va implica o fuziune sau o schimburi de acțiuni.

Cei doi producători de automobile vor colabora pe fondul fricțiunilor din domeniul comerțului care obligă producătorii auto să-și regândească locurile unde construiesc vehicule pentru Europa, Statele Unite și China.

Alianța subliniază presiunea din ce în ce mai mare asupra tuturor producătorilor mondiali de a gestiona costurile de dezvoltare a vehiculelor electrice și autonome, precum și tehnologiile necesare pentru a respecta standardele mai stricte privind emisiile pentru milioanele de vehicule pe care le vor vinde în anii următori.

Primele informații legate de o potențială alianță între Ford și VW au apărut în iunie 2018.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.