Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alianță SURPRIZĂ pe scena politică - O formațiune din România a bătut palma cu partidului lui Matteo Salvini, Liga Nordului

Inquam Photos / George Calin
Matteo Salvini

Fostul ofițer SRI Daniel Dragomir a anunțat, miercuri seară pe Facebook, că formațiunea sa România 3.0 a avut discuții aprofundate cu Liga Nordului condusă de vicepremierul Italiei Matteo Salvini în vederea unei alianțe politice.

SURSE - Guvernul pregătește LOVITURA: SALARIUL MINIM CREȘTE cu aproape 25% în funcție de studii și vechime de la 1 ianuarie 2019

"În ultimele săptămâni, România 3.0 a purtat discuții aprofundate cu Lega Salvini pentru o alianță politică. Pentru o noua Uniune Europeană a națiunilor! Alături de Angelo Ciocca, europarlamentar al Lega Nord și vârf de lance al luptei «Căpitanului» Matteo Salvini la Bruxelles, am pus bazele acestei alianțe care cuprinde 3 teme majore: ⁃ alegerile europarlamentare, suveranitate, front comun european, ⁃ reprezentarea eficientă de către România 3.0 a problemelor diasporei românești din Italia pe proiecte comune, ⁃ coordonarea politicilor în problema migrației în Europa. A venit vremea", a scris Daniel Dragomir, miercuri seară pe Facebook.

Matteo Salvini, ministru de Interne şi vicepremier al Italiei, este liderul partidului de extremă-dreapta Liga Nordului, aflat la guvernare în Italia alături de formaţiunea antisistem Mişcarea Cinci Stele.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.