Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alianța AUR lansează campania „Iarna Românilor” în cadrul strategiei pentru anul electoral 2024

Mediafax
George Simion

Alianța AUR lansează campania „Iarna Românilor” în cadrul strategiei pentru anul electoral 2024

Alianța AUR a dat startul anului electoral 2024 cu o ședință de lucru la care au participat reprezentanții tuturor celor opt partide componente. La întâlnirea care a avut loc duminică, 7 ianuarie, au fost prezenți George Simion, președintele Alianței pentru Unirea Românilor, Cristian Terheș, președintele Partidului Național Conservator Român, Marian Cucșa, președintele Partidului Republican, Radu Ghidău, președintele Alianței Național Țărăniste, Ilan Laufer, președintele Partidului Forța Identității Naționale, Marian Vișu-Iliescu, președintele Partidului Satului Românesc, Gheorghe Noane, vicepreședinte Alianța Renașterea Națională, și Dorel Vulpoiu, președintele Partidului Blocul Unității Naționale.

În contextul anului electoral 2024, și având în vedere importanța pe care alegerile din acest an o vor avea pentru viitorul României, printre obiectivele principale anunțate de partidele componente ale Alianței AUR se numără consolidarea din punct de vedere organizațional și atragerea de noi membri.

Președintele AUR, George Simion, a anunțat că, până pe data de 1 martie, AUR își propune să ajungă pe fiecare stradă din România în cadrul campaniei „Iarna Românilor”. În cadrul acesteia, reprezentanții Alianței AUR vor fi alături de românii amărâți, care au nevoie de sprijin pentru a trece cu bine peste această iarnă dificilă. Prin această campanie, AUR își propune să ajungă în cât mai multe localități din întreaga țară, deoarece peste tot în România sunt români care au nevoie de sprijin.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.