Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alianță în premieră în politica din România: Dacă ar ști, Greta Thunberg ar da like!

alianta

Alianță în premieră în politica din România cu doar un an înainte de alegeri. Două partide cu viziuni similare au decis să bată palma.

Sub semnul speranței și al schimbării autentice, Partidul Ecologist Român și Partidul Verde - Verzii, membru al Verzilor Europeni, au inaugurat Alianța AER pentru România. În semn de unitate și determinare, liderii au semnat protocolul Alianţei.

Această alianță se distinge printr-un program politic care promite să redefinească relația dintre guvernanți și cetățeni, punând accent pe implicarea tinerilor și pe recâștigarea încrederii publice în instituțiile statului.

Un proiect politic deschis către toti iubitorii de natură, oameni şi animale, către antreprenorii cu viziune verde, către toti cei care cred in nevoia de aer curat, ape curate si produse curate.

Un proiect care va combate risipa banilor publici, care va proteja categoriile vulnerabile, care va pedepsi drastic orice infracţiune la adresa mediului, de la defrişări ilegale la transporturi ilegale de deşeuri.

Un proiect care va da încredere electoratului verde, ecologist sa investeasca un vot util la alegerile din 2024.

Aer pentru România este o alianţă care va uni generatiile pentru un viitor comun in bunastare si solidaritate.

Declarații ale Semnatarilor:

Florin Secară, Partidul Ecologist Român:

"Ne adresăm tinerilor, celor care sunt dezamăgiți de politica de ieri, și le spunem: Alianța AER este aici pentru voi. Noi nu promitem, noi acționăm, transformăm, și împuternicim fiecare voce să conteze.

Marius Lazăr, Partidul Verde - Verzii:

" Este timpul ca o ţară cu atâtea probleme de mediu si cu atâtea oportunităţi în materie de economie verde să aibă o forţă verde în structurile nationale si locale de decizie publică. Este timpul pentru un nou val de lideri, unul care nu doar că ascultă, dar care face din participarea tinerilor în procesul decizional o prioritate. Votați, implicați-vă, și împreună, vom modela România pe care o meritați, o ţară în care nimeni nu va fi lăsat în urmă."

Lavinia Cosma, Partidul Verde - Verzii:

"Vrem să construim o Românie în care fiecare cetățean, indiferent de vârstă sau regiune, simte că poate influența cursul dezvoltării naționale. Politica nu este doar despre politicieni, este despre fiecare dintre noi."

Programul Alianței AER pune un puternic accent pe inovație, sustenabilitate și justiție socială, vizând să inspire o generație întreagă de români să ia atitudine și să participe activ la schimbarea pe care și-o doresc.

Înaintea Zilei Drepturilor Omului, semnarea protocolului este mai mult decât simbolică; este un angajament ferm că Alianța AER va lupta pentru drepturile și libertățile fiecărui cetățean și va promova o guvernanță deschisă și responsabilă. Fiecare inițiativă și politică care va fi promovată de alianță este concepută pentru a servi interesele cetățenilor și pentru a promova o Românie verde și echitabilă.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.