Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alianţa Naţională a Agricultorilor recomandă un vot pentru Iohannis

iohannis

Alianta Nationala a Agricultorilor (ANA) le recomanda alegatorilor de la sate sa îl voteze în turul al doilea pentru alegerile prezidentiale pe candidatul ACL, Klaus Iohannis, dupa cum a declarat, pentru AGERPRES, secretarul general al ANA, braileanul Marcel Cucu.

'ANA recomanda sustinatorilor agriculturii sa dea credit candidatului Klaus Iohannis. Cum în fata agricultorilor si a populatiei rurale se afla optiunea de alegere între cele doua atitudini, ANA recomanda alegatorilor de la sate votul pentru formatiunea de dreapta - ACL, respectiv Klaus Iohannis, care are în spate performante administrativ-manageriale si care pare a fi receptiv la importanta agriculturii ca segment economic, dar si la necesitatile economice si sociale, ale populatiei rurale', a declarat Marcel Cucu.
Alianta Nationala a Agricultorilor îi sugereaza lui Klaus Iohannis, daca va ajunge presedintele României, sa recurga la actiuni ce vor îmbunatati calitatea vietii în mediul rural.
'Îi sugeram candidatului Klaus Iohannis ca, dupa investirea sa în înalta functie de presedinte al României, sa determine institutiile statului, în baza prerogativelor sale constitutionale, la actiuni si decizii prin care sa se stimuleze valorificarea reala a potentialului agricol al României, sa îmbunatateasca activitatea economica în spatiul rural pentru crearea de locuri de munca, sa îmbunatateasca asistenta sanitara si sistemul de învatamânt pentru populatia rurala din toate zonele tarii si sa stimuleze progresul si civilizatia în satele românesti, sa valorifice la maximum si eficient fondurile europene', a mai spus Marcel Cucu.
Co-presedintele ACL Braila, deputatul Alexandru Nazare, a salutat recomandarea pe care ANA o face alegatorilor de la sate de a-si acorda votul pentru Klaus Iohannis, argumentând ca 'acesta are în spate performante administrativ-manageriale si ca pare a fi receptiv la importanta agriculturii ca segment economic, dar si la necesitatile economice si sociale, ale populatiei rurale', a declarat Nazare.
Alianta Nationala a Agricultorilor se recomanda ca fiind o formatiune politica ce are ca obiectiv prioritar reprezentarea intereselor agriculturii si populatiei rurale.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.