Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alianța Piedone - PSD provoacă reacții virulente din PMP

Facebook
PMP

Senatorul Lucian Iliescu (PMP) taxează dur înțelegerea parafată de către primarul ales al Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, cu PSD, pentru o majoritate în Consiliul Local alături de PPU-sl.

„Am citit declaratia Primarului neinstalat al Sectorului 5 Piedone cu privire la majoritatea din Consiliul Local. Optiunea dansului era logica, PSD, partidul de suflet si de unde provine. Ati stipulat o mare minciună iar raspunsul il aveti aici:

  • Nu am fost contactat de Primarul Piedone cu privire la formarea unei majoritati in Consiliul Local 5
  • Singura majoritate credibila in Sectorul 5 este cu fortele de dreapta PNL si USR. Suntem deschisi pentru a forma o majoritate stabila astfel incat politicile de dreapta sa fie in slujba cetateanului. Orice altă majoritate este toxica si nu face decât sa continue pastrarea clientelei politice si santajului institutional in care primaria s-a complăcut in ultimii patru ani.
  • Ii transmit pe aceasta cale primarului Piedone că a plecat cu stângul inainte de instalarea ca primar.  Asocierea cu PSD va face ca sectorul 5 sa nu se dezvolte dintr-o cauza simplă: caracatita PSD este profundă si prin această aliantă, nu poate fi destructurată.
  • Partidul Miscarea Populară va face opozitie la aceasta majoritate toxica PSD - PP-USL (practic nu s-a schimbat nimic si tot PSD-ul va conduce primaria de la 5)”, a scris Iliescu.

El îi adresează și 5 întrebări pentru nou primar.

„Toata campania ati acuzat PSD si Primarul Daniel Florea de subdezvoltarea sectorului 5. Foarte corect.

1. Nu cumva ii dezamagiti pe cei care v-au votat facănd aliantă tocmai cu cei pe care i-ati blamat in campania electorală?

2. Nu cumva ati jucat teatru in această campanie iar scopul a fost să schimbati conducatorul găstilor si mafiei imobiliare din sector cu dumneavoastră?

3. Nu cumva tinand cont că partidele de dreapta au avut acelasi numitor comun, debarcarea primarului zero Florea de la primarie, să discutati mai intai cu ele constituirea unei majoritati serioase?

4. Considerati ca alianta cu PSD, partidul care si-a obtinut acest scor pe baza de pomeni electorale, spectacole si vouchere este una demnă de constructie in urmatorii patru ani?

5. In afară de doua nume (Florea si Țiganuș) pe care nu le doriti din PSD, ce alte conditii mai aveti?”, a mai scris Lucian Iliescu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.