Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alianța PSD-USR continuă: Marcel Ciolacu și Dan Barna, mesaje copy-paste despre banii alocați din fondul de rezervă de guvernul Cîțu

Radu POP
bugetul.ro
barna ciolacu

După ce au votat împreună la moțiunea de cenzură pentru căderea guvernului PNL, președintele PSD, Marcel Ciolacu, și fostul șef al USR, Dan Barna, își continuă alianța și l-au atacat pe Florin Cîțu, președintele PNL și premierul interimar, pentru faptul că a alocat bani din fondul de rezervă către primării.

Astfel, Dan Barna este supărat că nu au primit bani din fondul de rezervă toți primarii USR, în timp ce Marcel Ciolacu are exact aceeași nemulțumire. Mai mult, mesajele celor doi par trase la indigo.

Până recent, Dan Barna înfiera faptul că guvernul alocă bani pentru comunitățile locale. Acesta este, de exemplu, principalul obiectiv al Planului naţional de investiţii Anghel Saligny care a fost la începutul lunii septembrie și unul din pretextele pentru care USR a decis să iasă de la guvernare. Programul se va desfășura în următorii şapte ani și va avea un buget de aproximativ 50 de miliarde de lei. Cu fondurile oferite de Guvern vor fi construite rețele de apă și canalizare și vor fi asfaltate drumuri.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.