Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alianța USR PLUS a adunat 100.000 de semnături online pentru susținerea candidaților săi

alianta 2020 usr plus

Alianța USR PLUS a adunat 100.000 de semnături online pentru susținerea candidaților săi la alegerile, în mai puțin de o lună de la publicarea în Monitoriul Oficial a hotărârii care reglementează mecanismul de colectare a semnăturilor de susținere online, potrivit Mediafax.

„100.000 de semnături online reprezintă un pas imens pentru democrație, dar și pentru digitalizare, un capitol la care România are mult de recuperat. Vom continua să strângem semnături online și să inovăm pentru că ne dorim ca serviciile digitale să devină normalitate într-o Românie modernă”, a declarat Dacian Cioloș, președintele PLUS.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ Grecia EXTINDE restricțiile de călătorie: România e PE LISTĂ

Semnăturile au fost strânse în mai puțin de o lună de la publicarea în Monitoriul Oficial a hotărârii care reglementează mecanismul de colectare a semnăturilor de susținere online.

„Numărul de semnături online pe care am reușit să îl strângem într-un timp atât de scurt este o dovadă în plus că oamenii vor altceva, o altfel de politică. Simplu, online, fără hârtii și respectând distanțarea socială, care este foarte importantă în această perioadă, oamenii au ales să ne susțină și să dea un semnal: că România se schimbă”, a spus Dan Barna, președintele USR.

Alianța USR PLUS își exprimă încrederea că în contextul pandemiei autoritățile vor face eforturi suplimentare pentru digitalizare și nu vor apărea probleme în ceea ce privește validarea semnăturilor online.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.