Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alianţa USR-PLUS e mai disciplinată decât PSD-ul lui Dragnea: Punctajul de partid, recitat la unison

bizmagazin.ro
pnl usr plus

Alianţa USR-PLUS reuşeşte performanţa de a umple spaţiul public cu acelaşi punctaj de partid, recitat la unison de la vlădică la opincă, o performanţă de partid disciplinat demnă de PSD din perioada Dragnea. Pe lista reprezentanţilor USR-PLUS care îl atacă pe premierul Cîţu se înscrie şi primarul Sectorului 2.

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, afirmă, miercuri seară, că ”premierul a depăşit toate limitele de încredere stabilite în coaliţie de la bun început”, iar ”coaliţia de guvernare şi-a dat autogol”. ”E nevoie de un premier matur”, a transmis Radu Mihaiu.

”În ciuda imaginii de politician rebel şi cu tricou Metallica, Cîţu a scos azi o filă din cele mai vechi cărţi de politică sulfuroasă. Ne-a vorbit toată ziua de restabilirea încrederii în instituţiile statului, dar el, premierul, a depăşit toate limitele de încredere stabilite în coaliţie de la bun început. Unii nu pot fi mai egali decât ceilalţi. Iar tocmai el, cel care a fost desemnat să conducă acest guvern, nu trebuia să “marcheze” în propria poartă. Azi, coaliţia de guvernare şi-a dat autogol. Azi, premierul României a pierdut încrederea colegilor şi odată cu ea o mare parte din legitimitate. Azi, România a fost aruncată într-o criză politică inutilă”, a scris, miercuri seară, pe Facebook, primarul Sectorului 2.

Potrivit acestuia, ”e nevoie de un premier matur”.

”Şi e nevoie de asumare totală pentru reformele care stau la baza acestei coaliţii”, a mai scris Radu Mihaiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.