Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alianţa USR PLUS Sălaj și-a numit candidații pentru Camera Deputaților și Senat

alianta 2020 usr plus

Alianţa USR PLUS Sălaj a finalizat, la începutul acestei săptămâni, listele de candidaţi pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie, acestea fiind deschise de doi economişti, respectiv Alin Prunean pentru Camera Deputaţilor şi Cosmin Viaşu pentru Senat, informează AGERPRES.

"USR PLUS le propune sălăjenilor o echipă de candidaţi cu experienţă în domenii de activitate diverse, cu viziune şi reprezentativitate atât pentru mediul urban cât şi pentru mediul rural. O echipă care promovează tinerii, soluţiile sustenabile şi contemporane, dar şi o altfel de politică", se arată într-un comunicat de presă renis, miercuri, de reprezentanţii Alianţei.

Citește și: Raed Arafat vine cu cifre ÎNFIORĂTOARE și face un anunț de ULTIMĂ ORĂ: 'La un moment dat, toate spitalele vor primi pacienți COVID'

Potrivit acestora, lista pentru Camera Deputaţilor este deschisă de Alin Prunean, coordonator regional PLUS pentru judeţele din Nord Vestul României, economist, implicat de peste 20 de ani în numeroase proiecte dedicate comunităţii, antreprenor, promotor al producătorilor locali, fermelor de familiei, identităţii culturale locale şi susţinător al unei reforme reale a administraţiei publice.

La Senat, lista este deschisă de Cosmin Cristian Viaşu, preşedintele USR Sălaj, economist de profesie, cu un master în managementul afacerilor şi antreprenor, ale cărui obiective politice vizează reforma administraţiei, îmbunătăţirea infrastructurii de transport, a politicilor de mediu, dar şi modificări ale legilor electorale.

Lista completă propusă de Alianţa USR PLUS Sălaj pentru alegerile parlamentare îi include, la Camera Deputaţilor, pe Alin Prunean, Cosmina Cozma, Ştefan Boţa, Adrian Nistor, Radu Marian şi Liviu Fărcaş, iar la Senat, pe Cosmin Cristian Viaşu, Marius Virgil Bob, Gabriela Carmen Olar şi Mihai Tămaş.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.