Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aliatul lui Dragnea a răbufnit după acuzațiile lui Ponta: 'Păi Victore, nu ți-ai luat și sistemul de fraudare când ai plecat de la PSD?'

Inquam Photos / Octav Ganea
Danut Pop

Liderul PER Dănuț Pop a luat foc după ce Victor Ponta a acuzat conducerea PSD că face „campanie murdară“ împotriva sa şi a foştilor social-democraţi din ProRomânia, făcând referire la un afiş postat pe Facebook.

„Ponta se teme astăzi de furtul voturilor de la următoarele alegeri. Ironia sorții, nu? În anul 2009, Victor Ponta recunoștea public că "mașinăria" de fraudat a PSD-ului a fost mai slabă decât a PDL-ului. Profund mâhnit de pierderea alegerilor, Mikey Mouse-ul politicii românești s-a dat de gol fără să-și dea seama ce vorbește. Afirmațiile sale au fost puternic dezbătute atunci, dar fără alte urmări. Într-o țară democratică in care reprezentantul de seama al unui mare partid admite public că este parte din cei care știu despre fraudarea alegerilor, Justiția doarme. La o distanță de 10 ani, același personaj își permite să abordeze subiectul și să facă acuzații, cu tupeu, pe aceeași temă, uitându-și propria complicitate la “manevrarea” voturilor de la alegerile din 2009. Păi Victore, nu ți-ai luat și sistemul de fraudare când ai plecat de la PSD? Sau vrei să te scuzi mai târziu în fața sponsorilor, in caz că vei avea un rezultat slab? Eu zic să nu te mai preocupi pentru că “serviciile” te vor ajuta să treci pragul!”, transmite Dănuț Pop printr-un comunicat de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.