Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alibec, fericit după victoria cu Plzen: 'Am fost ca o familie în seara asta şi s-a văzut acest lucru. Ar trebui să jucăm la fel şi în Liga I'

www.agerpres.ro
Denis Alibec

Atacantul Denis Alibec a declarat, joi seară, că el şi colegii săi de la FCSB au fost ca o familie şi acest lucru s-a văzut la meciul cu Viktoria Plzen, scor 3-0. El a precizat că echipa bucureşteană ar trebui să joace la fel şi în Liga I.

"Un meci foarte frumos, am jucat bine, am fost ca o familie în seara asta şi s-a văzut acest lucru. Ar trebui să jucăm la fel şi în Liga I. Trebuie să continuăm aşa şi să facem un meci bun şi în Liga I", a spus Alibec la Pro X.

Citește și: Steaua şi-a DISTRUS adversara, la debutul în Europa League, și e PRIMA în grupă: Primul pas spre primăvara europeană / VIDEO

El crede că FCSB se va lupta cu Hapoel Beer Sheva pentru primul loc în grupă. "Cu Beer Sheva ne vom lupta, dar nici Viktoria Plzen nu e o echipă rea, dar probabil au avut emoţii cu noi".

Alibec speră ca golul înscris să fie pentru el începutul jocului bun. "Mi-l dedic mie golul pentru că în ultimele meciuri nu am reuşit să marchez. Sper să fie începutul jocului meu bun şi să revin la forma de anul trecut", a explicat atacantul.

Denis Alibec a făcut referiri şi la conflictul pe care l-a avut cu Mihai Stoica, spunând că în fotbal se mai întâmplă să existe certuri pe teren. "E normal să mai existe conflicte, dar e bine că s-a terminat cu bine".

Formaţia FCSB a învins, joi seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-0 (2-0), echipa cehă Viktoria Plzen, în prima etapă a grupei G a Ligii Europa.

Golurile au fost marcate de Budescu '21 (penalti), '44 şi Alibec '72.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.