Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alimentele care îţi SUBŢIAZĂ talia

talie

Te chinui să scapi de burtă, dar nicio dietă nu funcționează? Nu trebuie să recurgi la cure de slăbire drastice, să te înfometezi sau să faci uz de toate aparatele din sala de fitness. Câteva alimente te ajută la arderea rapidă a grăsimii de pe abdomen.

Cel mai greu reușești să scapi de grăsimea de pe abdomen, pentru că organismul încearcă să își păstreze rezerve în caz de înfometare sau înbolnăvire. E nevoie de mai mult efort decât câteva serii de abdomene. Astfel, dacă dorești să scapi de grăsimea inestetică din zona taliei include în dieta ta alimente care stimulează metabolismul.

Legumele și sucurile de legume sunt aliații tăi, dacă vrei să dai jos burta. Sunt bogate în vitamine și minerale și îți dau senzația de sațietate, putând înlocui o masă.

Suc legume verzi

Ai nevoie de 2 mâini de frunze de spanac, jumătate de castravete, jumătate de legătură de pătrunjel, un sfert de rădăcină de țelină, o mână de frunze de mentă, 2 morcovi și zeama de la o lămâie. Amestecă toate ingredientele în blender și consumă sucul proaspăt. Această băutură are efect energizant, puține calorii și este plină de fibre și substanțe nutritive.

Nuci

Nucile reprezintă cea mai bună sursă vegetală de acizi grași omega-3. Acești acizi grași nu numai că sunt nutrienți cu proprietăți antiinflamatoare, dar ei ajută și la reglarea concentrațiilor de hormoni de stres. O dietă bogată în acizi grași omega-3 poate preveni concentrațiile mari de cortizol sau de alți hormoni de stres și, în consecință grăsimea nu se va mai acumula pe abdomen. Dieta cu nuci şi seminţe este una de inspiraţie mediteraneană şi este recomandată de mulţi nutriţionişti.

Struguri

Strugurii conțin potasiu în cantități foarte mari și pot preveni balonarea. De asemenea, îți satisfac și pofta de dulce și te vei asigura astfel că nu vei face excese de prăjituri, sucuri sau alte alimente care conțin zahăr. Dieta rapidă cu struguri este una uşoară şi fără înfometare. În timpul dietei vei avea voie să mănânci şi alte alimente, precum lactate, peşte sau carne de pui.

Ardei iute

Ardeiul iute accelerează arderea caloriilor și stabilizează nivelul de zahăr din sânge datorită capsaicinei - un ingredient activ pe care îl conține. Mai mult, capsaicina are și rol de antioxidant, de aceea este indicat să mănânci ardei iuți atunci când vrei să scapi de grăsime. Salatele vor dobândi un gust mai bun dacă adaugi câteva rondele de ardei iute printre celelalte legume.

Iaurt

Dacă vrei să scapi de balonarea supărătoare, iaurtul este prima soluție la care ar trebui să te gândești. Acesta îți reglează flora intestinală și ajută la digestia și absorbția corectă a celorlalte alimente consumate în timpul zilei. Aproape toate dietele cu iaurt garantează pierderea a cel puțin 2 kilograme în cinci zile. Această dietă trebuie ținută numai o dată pe lună.

Dacă ți-ai propus să scapi de grăsimea de pe burtă, ar fi bine să elimini complet din dietă alimentele precum pâinea albă, orezul alb, pastele, brânza, ciocolata, înghețata și orice alte dulciuri, chips-urile, cartofii prăjiți și alimentele procesate.

Băuturile carbogazoase, sucurile din fructe pe care le găsești în comerț sau alcoolul sunt, de asemenea, dușmanii siluetei tale.

Citeşte şi: Ministrul sănătății: Gândim un alt sistem de rezidențiat. Medicii să rămână în spitalul în care optează pentru post .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.