Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alin Mihaita Goga este noul purtator de cuvant al Partidului Ecologist Roman

per.ro
sigla PER - Partidul Ecologist Roman

În cadrul ședinței de ieri, Biroul Permanent Național al PER a hotărât numirea în funcția de Secretar General Adjunct al partidului pe domnul Alin Mihăiță Goga, acesta urmând a avea atribuții de organizare pe zona de sud a țării. Tot ieri, președintele Dănuț POP l-a desemnat pe domnul Alin Mihaiță Goga în funcția de purtător de cuvânt al Partidului Ecologist Român.

Alin Mihăiţă Goga este născut în 1973, fiind absolvent al facultăţii de Drept din cadrul Universităţii din Craiova, căsătorit, 3 copii și are experienţă în domeniul Transporturilor. Este un cunoscut critic al celor de la Putere, dar și al clasei politice din România.

Din experiența profesională amintim instituții importante ca Agenția Domeniilor Statului, Oficiul Participațiilor Statului si Privatizării în Industrie, Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului, director în cadrul Ministerului de Finante, director în cadrul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere sau Primăria Sectorului 2 București. În prezent, domnul Alin Mihaiță Goga ocupă o funcție în cadrul unei firme de construcții.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.