Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alin Nica (PNL Timiş): PSD nu are cu cine să se alieze pentru formarea noului guvern

Redesteptarea
Alin Nica

Preşedintele interimar al PNL Timiş, Alin Nica, a declarat duminică seara că liberalii vor fi câştigătorii acestor alegeri şi în jurul lor se va forma noua coaliţie de guvernare, întrucât PSD "nu are cu cine să se alieze" pentru formarea noului guvern, anunță AGERPRES.

"Chiar sub ameninţarea pandemiei, românii au votat şi vom respecta votul dat de cetăţeni. Veţi vedea că după numărarea voturilor lucrurile se vor mai schimba, mai ales şi cu voturile din diaspora şi sunt convins că Partidul Naţional Liberal va fi câştigătorul acestor alegeri şi în jurul PNL se va forma noua coaliţie de guvernare. Uitându-mă la rezultate, nu văd cu cine s-ar putea alia PSD să formeze noul guvern, cele mai multe variante le are PNL. Preşedintele Klaus Iohannis a spus că nu va numi niciodată un premier de la PSD", a afirmat Alin Nica.

El a adăugat că urmează patru ani plini, în care PNL trebuie să confirme încrederea dată de oameni.

"Sper să avem cât mai repede un guvern în funcţie care să se apuce de treabă, cu toate capacităţile, să trecem la modernizarea României şi la aplicarea programului de guvernare", a încheiat Alin Nica.

Citește și: CNSAS: Un candidat Pro România a turnat la Securitate! Avea numele conspirativ ‘Violeta’ .

Partidul Social Democrat a obţinut, la Senat, 30,3% dintre voturile exprimate la alegerile parlamentare de duminică, la nivel naţional, iar la Camera Deputaţilor - 30,2%, iar Partidul Naţional Liberal a obţinut, la Senat, 29,4% şi la Camera Deputaţilor - 29,3%, potrivit rezultatelor exit-poll-ului realizat de CURS - Avangarde, la comanda Antena 3, pentru ora 21,00.

Pe locul al treilea se situează Alianţa USR PLUS, care a obţinut 16,6% din voturi la Senat şi 16,1% la Camera Deputaţilor, conform exit-poll-ului.

UDMR a obţinut 5,7% la Senat şi 5,6% la Camera Deputaţilor, Partidul Mişcarea Populară - 5% la Senat şi 5% la Camera Deputaţilor, iar Pro România are 5% la Senat şi 5% la Camera Deputaţilor.

Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) a obţinut, conform exit-poll-ului, 5,4% la Senat şi 5,3% la Camera Deputaţilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.