Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alin Tișe a amenințat că își dă demisia din partid, dar nimeni nu a ridicat nici măcar o sprânceană; acum bate în retragere

Alin Tise

Președintele CJ Cluj, Alin Tișe, a fost nemulțumit că funcția de prefect a revenit celor de la UDMR. El amenința în urmă cu câteva săptămâni cu demisia din partid, însă pare că nimeni nu a fost impresionat de declarațiile sale. Ba mai mult: cu toate nemulțumirile organizației PNL de la Cluj, conducerea centrală a rămas la hotărârea de a lăsa postul celor de la UDMR.

Acum, când a fost pus în fața faptului împlinit, Tișe nu se mai avântă atât de tare cu amenințările că demisionează și bate în retragere. Tișe susține că o eventuală demisie ar fi însemnat și pierderea poziției sale de președinte la Consiliul Județean.

„Legat de demisia mea din PNL, am studiat legea și am ajuns la concluzia că această demisie echivalează cu pierderea mandatului de președinte a CJ Cluj, iar acest mandat pe care îl am îl datorez clujenilor și PNL Cluj, nicidecum nu îl datorez lui”, a spus Alin Tișe la Realitatea FM Cluj, citat de publicația Clujul Politic.

Citește și: VIDEO - Simona Halep a fost huiduită de fanii de la meci, după o declarație care nu i-a mulțumit

Apoi a continuat: „Începând de azi ca membru simplu al PNL această conducere nu mă mai reprezintă și mă declar liber față de orice personaj care conduce PNL la nivel central. Conducerea centrală a PNL este cea care aduce mari prejudicii acestui partid și datoria mea și a celorlalți este ca la următorul Congres acest partid să intre în normalitate și în parcursul firesc.

Aceși incompetenți care conduc vremelnic PNL-ul vor rămâne în istorie ca niște personaje de care nimeni nu o să își mai amintească nimic. Tocmai de aceea mă simt nereprezentat de actuala conducere a PNL la nivel central, în majoritatea lor și îmi cer scuze colegilor care poate se simt jigniți.

Citește și: INEDIT Confesiunile unui călugăr în timpul pandemiei: Mi-e frică de o viitoare ‘castă a talibanilor’ ortodocși!

Mă voi implica într-o platformă a viitorului acestui partid și sper ca toți oamenii valoroși care doresc restabilirea politicii și a dreptății, a performanței și a profesionalismului în acest partid să se implice în această platformă. Sper că alături de mine să vină mulți oameni din PNL pentru că nu doresc să dau satisfacție acelui grup mic care conduce acest partid”, a conchis Alin Tișe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.