Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alin Tișe, ATAC dur la Orban: Oameni inferiori politic vin la Cluj sa se laude cu munca noastră și sa o dea exemplu. Vor fi vânturați de electorat!

Alin Tise

Președintele PNL, Ludovic Orban, este atacat dur chiar în timp ce se află la Cluj de președintele CJ Cluj, Alin Tișe. Aceasta susține că a refuzat să participe la conferința de presă alături de șeful său de partid pentru că acesta îi este inferior politic și că a trecut de faza când era impresionat de cei care vin de la București să se laude cu munca lor și să o dea exemplu.

Acesta susține într-un punct de vedere remis STIRIPESURSE.RO că acest tip de a face politică trebuie să înceteze, că PNL trebuie de urgență reformat și că cei care sunt încremeniți în funcții în partid trebuie să știe că vor fi vânturați de electorat:

”Domnul Buda (n.r, europarlamentarul Daniel Buda, președintele PNL Cluj) este președintele organizației și participa in acesta calitate.

In ceea ce ma privește ,

Nu voi mai accepta ca munca mea din județ sa fie folosită ca exerciții de imagine ale unora care vin in vizita pe aici și apoi pleacă . Sa-și facă imagine cu activitatea și cu realizările lor, dacă o au .

E o chestiune de etica politica .

Oameni incompetenți in județele lor ( care nu au câștigat la vot direct nici o bătălie electorală) vin la Cluj sa se laude cu munca altora iar apoi ne tratează cu lipsa de respect : vezi numirea prefectului de cluj .

Ne pretind rezultate electorale bune iar apoi prin decizii arbitrare ne îngreunează munca politica din județ și ne afectează negativ electoral .

Oameni inferiori politic vin la Cluj sa se laude cu munca noastră și sa o dea exemplu .

Am trecut de faza aceasta .

Nu mai impresionează pe nimeni acest comportament politic al unora.

Activitatea mea politica administrativă este cartea mea de vizita .

Politica se schimba. Oamenii trebuie sa se schimbe. Unii din partid încremeniti in funcții nu înțeleg asta și vor fi vânturați de electorat .

Reformarea PNL este obligatorie .”, a transmis șeful CJ Cluj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.