Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alina Bica iese la rampă: Un nou atac la adresa rivalei de la DNA, Laura Codruţa Kovesi

kovesi bica

Ultima decizie a Curţii Constituţionale care 'a dat peste nas' celor de la DNA şi a atenţionat că nu putea deschide dosar Guvernului pe OUG 13 a creat o serie de reacţii dure la adresa Laurei Codruţa Kovesi. Fosta şefă DIICOT, Alina Bica dă de pământ cu marele ei duşman şi se jură că nu a participat niciodată la întâlnirile secrete dintre politicieni şi instituţiile de forţă.

Citeşte şi: Laura Codruţa Kovesi, DEVOALATĂ în direct: Ce dezvăluiri a făcut Traian Băsescu

"Nu am nicio aşteptare. Nu cred că lucrurile se vor schimba. Situaţia în care ne aflăm convine multor persoane, deci cred că se poate încălca Constituţia de multe ori. Doamna Kovesi a taxat foarte dur pozele cu mine şi Udrea la Paris. Că o persoană de rangul meu să aibă prietenii cu oameni politici. Cred că are cădere morală să aplice regula şi în ceea ce o priveşte. ", a spus Bica la RTV, la emisiunea lui Victor Ciutacu.

Fostul preşedinte Traian Băsescu a devoalat mai multe întâlniri pe care oamenii politici le-ar fi avut cu oamenii din instituţiile de forţă.

Mai multe detalii aici: Traian Băsescu DETONEAZĂ clasa politică şi serviciile: Legături ascunse între lideri PSD şi servicii

Fosta şefă DIICOT se jură că nu a participat niciodată la astfel de petreceri. "La ziua lui Maior şi Coldea nu am participat. Nici la domnul Oprea. Nu la ziua de naştere. A fost un eveniment de bilanţ al ministerului. Cred că atunci s-a uitat urât la mine doamna Kovesi", a încheiat Bica.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.