Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alina Bica, noi acuzaţii incredibile la adresa şefului SRI: Mi-a cerut să intervin...

alina bica

Fosta şefă a DIICOT, aflată în arest preventiv, a făcut noi acuzaţii grave în faţa instanţei, la adresa şefului interimar al SRI, general Florin Coldea.

Potrivit unor surse judiciare, Bica le-ar fi spus judecătorilor că generalul Coldea i-a cerut să intervină în favoarea lui Ovidiu Tender. Bica l-ar fi informat pe Coldea despre fiecare termen din dosarul lui Tender, dar i-a transmis că este exclusă achitarea. Din acel moment, DIICOT nu ar mai fi primit informaţii de la SRI. Ba mai mult, Bica susţine că avea microfoane ascunse în birou.

Omul de afaceri Ovidiu Tender este chiar unul dintre denunţătorii Alinei Bica. Acesta s-a autodenunţat că i-a dat mită acesteia sub formă de acţiuni la o societate, prin intermediul unui prieten al soţului. Mita a fost oferită pentru ca Alina Bica să îl ajute pe Ovidiu Tender să fie găsit nevinovat în dosarul CAROM, în condițiile în care Alina Bica a fost procurorul care a întocmit, inițial, dosarul CAROM. În ciuda ajutorului oferit de Alina Bica, Tribunalul București l-a condamnat pe Tender la 11 ani și patru luni de închisoare în dosarul CAROM.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.