Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alina Gorghiu, despre remaniere: 'Este prioritară reglarea unor raporturi de putere în interiorul PSD și al coaliției PSD – ALDE'

Inquam Photos / Octav Ganea
gorghiu Inquam Photos

Senatorul PNL Alina Gorghiu susține că, în contextul remanierii guvernamentale, "unii miniștri fac promisiuni pe cont propriu", dându-l exemplu pe ministrul Finanțelor. Parlamentarul sustine ca astfel se incearca "reglarea unor raporturi de putere în interiorul PSD și al coaliției PSD – ALDE".

"Văd că remanierea guvernamentală de la orizont generează un nou tip de comportament politic aberant: temându-se mai mult de șefi decât de realitatea economică, unii miniștri aruncă pe piață promisiuni pe cont propriu, așa cum este cazul cu actualul titular de la finanțe, care nu se îndoiește că vor veni anul viitor mari majorări salariale pentru bugetari.

Citeste si Raport DEVASTATOR al Agenției Europene de Mediu: Peste 400.000 de decese premature în Europa, în 2015, din cauza poluării aerului cu particule fine

Acesta este climatul în care au loc pregătirile pentru remanierea Guvernului la care nu va fi prioritară îmbunătățirea activității, cât reglarea unor raporturi de putere în interiorul PSD și al coaliției PSD – ALDE", a scris Alina Gorghiu pe Facebook.

Viorica Dăncilă a anunțat că în cursul acestei săptămâni va finaliza raportul de evaluare a miniștrilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.