Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alina Gorghiu, DEZVĂLUIRI de la întâlnirea puciștilor PSD cu șeful SIE - Ce i-a cerut lui Dragnea

gorghiu

Fostul lider al PNL Alina Gorghiu a confirmat că a participat marți seara la ziua onomastică a directorului SIE, Gabriel Vlase. Ea a refuzat să ofere mai multe detalii cu privire la participanți, dar i-a sugerat ironic lui Liviu Dragnea să înființeze o comisie care să ancheteze acest eveniment, conform Mediafax.

”Am participat aseară (marți seară -n.r.) la o zi onomastică, un eveniment privat. Dar dacă evenimentele private sunt de interes - și am văzut că sunt multe teme care nu-și au locul în Parlament, am sugerat dlui Dragnea să facă o comisie de anchetă să vadă ce meniu a fost la acest eveniment, ce participanți au fost și alte lucruri... Discuția publică nu mi se păare că are sens”, a declarat pentru MEDIAFAX Alina Gorghiu.

Liderul PSD Buzău, Marcel Ciolacu, a afirmat miercuri, la Parlamentul, că a participat marți seară „la o petrecere privată”, fiind invitat în urmă cu o săptămână urmă de directorul SIE, Gabriel Vlase. Ciolacu a adăugat că nu s-a discutat nici despre politică, nici despre „povestea valizelor”.

„Nu s-a vorbit de politică. Nu s-a vorbit de valize. Suntem vechi prieteni, vechi colegi. Ne-am văzut ca la orice zi normală.”, a declarat Marcel Ciolacu, fiind întrebat dacă la întâlnirea de marți seară s-a discutat atât despre povestea valizelor, cât și despre demiterea Guvernului.

Citește și: Acuzație NĂUCITOARE: Dragnea și PSD au ascuns faptul că au plătit datoria externă din fonduri europene .

Și fostul premier Mihai Tudose a confirmat că a participat la ziua lui Gabriel Vlase, dar a refuzat să ofere alte detalii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.