Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alina Gorghiu, despre Guvernul PNL care ar urma să fie instalat în octombrie: 'Te aștepți ca specialiștii din conducerea partidului să se regăsească'

facebook
alina gorghiu

După ce STIRIPESURSE.RO a prezentat  Guvernul PNL care ar urma să fie instalat în octombrie, senatorul liberal Alina Gorghiu a oferit o primă reacție la Antena3. Conform surselor STIRIPESURSE.RO, Alina Gorghiu este printre numele vehiculate pentru Ministerul Justiției.

„Eu nu știu să aibă loc aceste discuții în PNL, nu împarte nimeni portofolii în momentul acesta, pentru că sunt două scenarii pe care le știm cu toții: moțiunea poate să treacă sau nu. Scenariul pe care eu îl iau în calcul (...) este acela în care moțiunea se dovedește a fi un succes. Numărul de semnături strânse mă face să cred că va fi un guvern demis. Asta nu înseamnă că nu ai emoții până în ultimul moment. Resurse în PNL sunt destule, însă proiectul principal este cea legată de anticipate. (...) Propunerea de prim-ministru o știți. Ludovic Orban este desemnat de PNL de mai bine de un an de zile candidat pentru funcția de prim-ministru, însă...Cumva e firesc, pentru că sunt în conducerea partidului și atunci te aștepți ca specialiștii din conducerea partidului să se regăsească într-o formula guvernamentală. Eu nu am participat la nicio discuție despre numire, despre portofolii. Nici nu știu ce majoritate se va crea pentru susținerea viitorului cabinet. Este posibil ca unele partide din Opoziție să opteze pentru guvernare, altele nu”, a spus Alina Gorghiu în emisiunea lui Radu Tudor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.