Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alina Gorghiu îi trage frâna de mână lui Marcel Ciolacu: PNL exclude orice fel de impozitare progresivă

alina gorghiu

PNL exclude orice fel de impozitare progresivă, spune vicepreședintele PNL, Alina Gorghiu. Ea afirmă că „trebuie categoric eficientizată cheltuirea banului public”. Poziția șefei Senatului vine după ce ieri Marcel Ciolacu declara că numai Rusia mai menține cota unică de impozitare.

PNL se opune total ideii liderului PSD

„Poziția PNL este că exclude orice fel de impozitare progresivă, motiv pentru care suntem în continuare partidul care protejează mediul privat, antreprenorii privați, angajații din sistemul privat și nu considerăm că ei trebuie pedepsiți în vreun fel. În același timp, nu spunem nu reducerii unor cheltuieli în sistem public, care nu sunt justificate, însă această analiză va trebui făcută în Guvern, de către fiecare minister în parte”, spune Alina Gorghiu.

Ea afirmă că propunerile de reduceri bugetare din partea ministerelor și a instituțiilor au fost înaintate și că urmează să fie centralizate.

„Vom vedea care este impactul acestora, pentru că atujnci când elaborezi cadrul legislativ, se evaluează și impactul. În funcție de impact vom vedea dacă aceste măsuri au rezultatele pe care guvernul le speră. Eu sunt convinsă că vor găsi acele măsuri care să nu afecteze în niciun fel activitatea guvernamentală, să nu atingă în niciun fel angajații din sectorul privat și nici angajații din sistemul public, la nivel de salarizare, pentru că nu se pune problema în acești termeni, dar trebuie categoric eficientizată cheltuirea banului public”, încheie Gorghiu.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.