Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alina Gorghiu îl atenționează pe Vasile Dîncu: 'Nu se rupe coaliția dacă eu consider că unele declarații ale miniștrilor sunt neinspirate'

Facebook
Alina Gorghiu

Vicepreședintele PNL Alina Gorghiu a insistat, miercuri, că ministrul Apărării a făcut o declarație „neinspirată” cu privire la criza militară din Ucraina și opțiunile strategice ale României.

În cursul dimineții, senatoarea liberală a postat pe contul ei de Facebook o critică la adresa ministrului PSD al Apărării, Vasile Dîncu. „Vasile Dîncu, înainte să își bea cafeaua: Trebuie sa revenim la valorile de acum 30 de ani, în momentul în care gândeam securitatea alături de Rusia, nu împotriva Rusiei”, a scris Gorghiu.

Ministrul i-a răspuns senatoarei la comentarii: „Stimata Doamna Gorghiu, l-am citat pe presedintele Macron, el se referea la valorile ordinii internationale stabilite dupa caderea Cortinei de fier. Daca ati incerca sa cititi si/sau sa citati corect ar fi in spiritul coalitiei pe care o sustineti si Dvs. S-a schimbat ceva?”.

Miercuri după-amiază, Gorghiu i-a scris un comentariu lui Dîncu: „Nu cred că se rupe vreo coaliție, dacă eu consider că unele declarații ale miniștrilor sunt neinspirate. Pe subiectul acesta trebuie să fim toți mai atenți la declarații. Și vă mulțumesc că sunteți atent la observațiile mele”.

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.