Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alina Gorghiu îl pune la PUNCT pe Dominic Fritz după ce Timișoara a primit bani de la Guvern: 'Primarul și USR au fost incapabili să rezolve'

ziuadevest.ro
Alina Gorghiu

Municipiul Timișoara a primit aproape 54 de milioane de lei pentru plata energiei termice. „Le mulţumesc membrilor Guvernului (…) pentru sprijinul acordat, un gest absolut necesar într-o perioadă de urgenţă energetică”, susține primarul Dominic Fritz (USR).

„În timp ce USR ne jignește zilnic, iar toți parlamentarii de Timiș doar critică, fix acel PNL, de care se tot feresc, a rezolvat ce ei împreună cu primarul Fritz au fost incapabili să rezolve: problema energiei termice în Timișoara.

Da, domnule Fritz, chiar aveți de ce să-i mulțumiți Guvernului și premierului Cîțu. Că nu a făcut judecată politică de doi bani, nu a stat pe gânduri când a fost vorba de a ajuta cetățenii Timișoarei.

Și, uite-așa, suma primită de la Guvernul PNL va fi utilizată pentru plata energiei termice până la sfârşitul acestui an, astfel încât şcolile, spitalele și oamenii să aibă apă caldă şi căldură.

P.S.: Stimați colegi de la USR, vă provoc să-l jigniți pe Cîțu și pentru suma de 54 de milioane de lei, cea mai mare sumă alocată pentru căldură din fondul de rezervă al Guvernului”, a spus Alina Gorghiu, pe pagina ei de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.