Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alina Gorghiu pariază pe Diana Tușa la Primăria Sectorului 1

facebook.com
Diana Tusa

Campania internă din PNL e în toi. Spre sfârșitul lunii vor fi anunțați public cei care vor reprezenta Partidul Național Liberal la alegerile locale din iunie 2016. La  Primăria Sectorului 1, deputatul Diana Tușa, co-președinte al PNL Sector 1 primește sprijin din ce în ce mai puternic. Surse la vârf din PNL susțin că ea a primit un sprijin decisiv chiar de la co-președintele Alina Gorghiu și deci nu vor fi mari probleme în a obține nominalizarea, relatează showbizreport.ro.

Dacă ținem cont că deja are susținerea lui Vasile Blaga, celălalt co-președinte al partidului și de imaginea bună de care se bucură în sector și în spațiul public, putem spune că social-democrații sunt pe cale să piardă și de această dată în fața liberalilor.

De menționat că zilele trecute popularul Cristian Popescu Piedone, fostul primar al Sectorului 4 anunța public că o susține pe Diana Tușa la Primăria Sectorului 1 pentru că ” Are o experință și în administrație și cred că poate fi o doamnă de fier a Sectorului 1”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.