Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alina Gorghiu, replică usturătoare după ce fostul prefect al Capitalei a desființat Congresul PNL: 'Sincer, eu nu m-aș implica în Congresul USR PLUS'

Facebook
Alina Gorghiu

Alin Stoica, fost prefect al Capitalei, consideră că organizarea Congresului PNL, cu 5.000 de participanţi, nu ar trebui permisă, conform normelor legale şi "regulilor de bun simţ", în condiţiile în care limita pentru spectacole în aer liber este de 1.000 de persoane, la o incidenţă de peste trei la mie a cazurilor COVID. „Sincer, eu nu m-aș implica în Congresul USR PLUS”, a spus, în replică, senatorul PNL Alina Gorghiu, care a precizat că Congresul PNL are aviz din partea CNSU, iar membrii vor putea participa în baza certificatului verde sau al unui test COVID.

„Sincer, eu nu m-aș implica în Congresul USR PLUS. Aș vrea să nu-i văd pe toți care au această preocupare din alte partide la congresul nostru, nu doar la partea de organizare, ci și la partea politică. E asa o preocupare în exterior de mă surprinde. În privința congresului, știți foarte bine că suntem un partid responsabil. Avem un aviz de la CNSU care permite organizarea în spațiul de la Romexpo al acestui eveniment. Vă amintesc că spațiul pe care îl are pavilionul central este este 15.800 de metri, adică o persoană va beneficia cam de 3 metri. Altfel, peste 90% dintre participanții la Congresul PNL sunt persoane vaccinate, putând beneficia de acel certificat verde. Cu toții vom avea acel document la noi. Iar diferența până la 100% sunt persoane care vor demonstra fie că au testul făcut înainte de congres, fie vor fi testate la intrare”, a spus Alina Gorghiu, la Antena3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.