Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alina Gorghiu se implică în cazul liberalului care a bătut o femeie pe stradă

facebook
bedudean agresiune

Copreşedintele liberalilor, Alina Gorghiu, anunţă că Jenor Beudean, fost vicepreşedinte al organizaţiei din Bistriţa-Năsăud, care a agresat o femeie în stradă, la Bistriţa, va fi exclus din PNL, arătând că astfel de oameni nu au ce căuta în partid.

"Bărbatul care a agresat o femeie în plină stradă, în Bistriţa, va fi exclus din PNL ca urmare a incidentului. Oamenii de genul acesta nu au nicio scuză şi nu au nimic în comun cu PNL. Celei care i-a fost victimă îi cer eu iertare pentru momentul prin care a trecut. Mă bucur că a avut curajul să facă public incidentul. Sper ca autorităţile să-şi facă treaba şi să înlăture orice dubiu că ar încerca să-l favorizeze pe agresor", a scris Gorghiu, vineri, pe Facebook.

Citește și: VIDEO Cea mai tâmpită nuntă din lume: Peste 5.000 de oameni au participat, dar rămâi interzis când afli cine au fost mirii

Jenor Beudean - fost vicepreşedinte al PNL Bistriţa-Năsăud - a candidat la alegerile locale pentru funcţia de primar al comunei Şieu Odorhei din partea liberalilor. El este acuzat că a agresat o femeie pe stradă, după ce a avut cu aceasta o neînţelegere în trafic.

Soţul femeii, Cristian Cezar Constantinescu, a postat vineri, pe Facebook, imagini cu soţia sa agresată de către Beudean, fotografiile fiind făcute de un martor la întreaga scenă.

Citește și: IMAGINI INCREDIBIL de ȘOCANTE: Femei filmate în timp ce-și fac nevoile în magazin

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.