Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alina Gorghiu TUNĂ și FULGERĂ la adresa CNA, după suspendarea emisiei Realitatea TV: Este o mizerie fără margini

Inquam Photos / Octav Ganea
gorghiu Inquam Photos

Senatorul PNL Alina Gorghiu taxează dur decizia CNA de a suspenda activitatea Realitatea TV timp de 10 minute, joi, de  la ora 19, din cauza modului în care jurnaliștii postului au relatat și comentat protestul din 10 august.

"Dovada perfectă a subordonării politice totale! Dictatura PSD din instituțiile publice se arată public iar! CNA a decis azi suspendarea emisiei Realitatea TV. Motivul: relatările din 10 august care l-au urcat pe pereți pe Dragnea!!!

Nu sunt o prietenă a conducerii acestui post, dar nu pot să nu constat că e o mizerie fără margini. De aceea indicele democrației pentru România a scăzut în ultimul an. Pentru că România e bolnavă până în miezul tuturor instituțiilor. Nu mai există echilibru sau profesionalism.

În 1767, Rousseau, în scrisoarea adresată marchizului de Mirabeau, exprima astfel “marea problemă a politicii”: “a se găsi o forma de guvernământ care să pună legea în slujba omului”.

Ceea ce atunci părea o provocare, la noi chiar se întâmplă: legea e pusă în slujba lui Dragnea", scrie Alina Gorghiu pe Facebook.

Citește și: Klaus Iohannis UIMEȘTE după discuția cu Jean - Claude Juncker - Șeful statului mizează pe competența Guvernului Dăncilă

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.