Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alina Gorghiu, vârf de lance în scandalul din PNL (surse)

gorghiu

Alegerea lui Cristian Bușoi în funcția de secretar general al PNL a tulburat apele în partid. Mai mult decât o clasică bătălie PNL-PDL, de această dată a fost fobra despre neînțelegeri între vechii liberali.

Potrivit unor surse din Biroul Politic Național al PNL, cea mai vocală contestatară a deciziei PNL a fost Alina Gorghiu. Acesta le-a reproșat colegilor că nu și-au asumat eșecul de la alegeri, ci s-au mulțumit cu faptul că ea și fostul secretarul general Ilie Bolojan și-au dat demisia.

Vezi și: LOVITURĂ DURĂ pentru primarul Aradului, Gheorghe Falcă: ANI îl acuză de conflict de interese PENAL

Vezi și: ULTIMA ORĂ: Ghiță, dosar nou la DNA: Mită de 50 de milioane pentru miniștri

Gorghiu a fost susținută de Bolojan, care le-a reproșat colegilor că nu au nicio viziune cu privire la direcția în care ar trebui să meargă partidul. Alături de acesta, alți contestatari ai numirii lui Bușoi au fost lideri de filiale din Ardean, cel mai vocal fiind Florin Roman, președintele PNL Hunedoara.

Problemele au apărut în PNL după demisia lui Marian Petrache din funcția de secretar general. Cum președinția interimară este ocupată de o reprezentantă a vechiului PDL, secretariatul general revine vechiului PNL. Liberalii îl doreau pe Dan Motreanu în funcția de secretar general, însă a acesta a refuzat. Liderii vechiului PNL s-au întâlnit duminică seara și au stabilit că vor lua o decizie finală abia vineri. Lucrurile s-au schimbat peste noapte, iar conducerea vechiului PNL a fost convocată la ora 9.00 pentru ora 10.00, cu scopul de a-l valida pe Cristian Bușoi în funcția de secretar general. Doar că o parte dintre membrii BPN nu au fost anunțați, iar alții nu au putut ajunge la ședința convocată prin sms cu o oră înainte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.