Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alina Mungiu Pippidi, atac INCENDIAR la Liviu Dragnea: Manipulator. Are sfătuitori radicali și proști

jurnalistii.ro
Alina Mungiu Pippidi

Politologul Alina Mungiu Pippidi  susține că Liviu Dragnea este sfătuit de oameni ”radicali și proști”, el însuși fiind un excelent manipulator, însă un personaj nesemnificativ în politica europeană.

”Liviu Dragnea, care este un foarte bun manipulator în politica românească, este un operator nul în politica europeană și el nu înțelege că această țară nu mai e separată de alta. Lui i se pare că acest argument, cu Constituția, este un argument suprem. Așa i-au spus sfătuitorii lui care, din păcate, sunt niște sfătuitori radicali și proști. (...) Erau Codrin Ștefănescu și Răzvan Savaliuc. Practic, sunt oameni care și-au făcut o specialitate din a spune cele mai radicale și necuvenite despre statul de drept, despre Europa. (...) De la ei provine acest limbaj. Limbajul ăsta are la bază o mare eroare factuală. (...) A spune că Constituția, așa cum e ea, în litera ei, este chestia supremă, e greșit. Constituția plus aquis-ul european este Constituția noastră", a spus Mungiu Pippidi la B1 TV.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ Doi deputați plecați la Pro România AU REVENIT la PSD - Nu au rezistat nici o săptămână în partidul lui Ponta

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.