Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alis Grasu (SABIF): 1.358 de solicitări la Ambulanță în ultimele 24 de ore

www.kfetele.ro
alis grasu

Un număr de 1.358 de solicitări au fost primite în ultimele 24 de ore la Serviciul de Ambulanță București-Ilfov, a declarat pentru Agerpres managerul SABIF, Alis Grasu.

"Au fost 1.358 de solicitări în 24 de ore. Din ele, 675 au fost urgențe. Dintre urgențe — 129 de cazuri în loc public, din care 27 de lipotimii și 14 sincope", a precizat Alis Grasu. Cincisprezece județe din vestul țării intră de miercuri sub avertizare Cod portocaliu de caniculă și disconfort termic, valul de căldură extinzându-se în toată țara, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie.

"Miercuri și joi (2 și 3 august), valul de căldură se va intensifica și va cuprinde toată țara. Vremea va fi caniculară, indicele temperatură-umezeală se va situa în general peste pragul critic de 80 de unități, iar local minimele nocturne nu vor coborî sub 20 de grade. În Banat, Crișana, Maramureș, cea mai mare parte a Transilvaniei și în sud-vestul Olteniei disconfortul termic va fi deosebit de accentuat și se vor înregistra temperaturi maxime cuprinse frecvent între 36 și 39 de grade", precizează ANM.

Pentru restul țării, meteorologii au emis Cod galben de caniculă. În nordul și estul Olteniei, sud-estul Transilvaniei, Moldova, Muntenia și Dobrogea, disconfortul va fi ridicat, iar maximele termice se vor situa în general între 35 și 37 de grade Celsius, arată meteorologii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.