Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

All Blacks va debuta în sezonul său internaţional contra Irlandei

https://apnews.com/
all blacks

Echipa de rugby a Noii Zeelande va debuta în sezonul său internaţional contra Irlandei, pe Eden Park (Auckland), în data de 2 iulie, înaintea celorlalte două dueluri cu vicecampioana Turneului celor Şase Naţiuni, la Dunedin (9 iulie) şi Wellington (16 iulie), transmite Reuters, citat de Agerpres.

Pe arena Eden Park, selecţionata All Blacks a câştigat 46 meciuri consecutive, de la ultimul eşec din 1994. Irlanda a învins însă Noua Zeelandă cu 29-20, în duelul de la Dublin din noiembrie 2021.

După 111 ani de înfrângeri contra Noii Zeelande, Irlanda a obţinut prima sa victorie la Chicago în 2016 şi a câştigat două din ultimele trei confruntări, dar nu s-a impus niciodată pe teren neozeelandez.

După aceste meciuri, echipa All Blacks are programată o dublă cu Argentina în Rugby Championship, la Christchurch (27 august) respectiv la Hamilton (3 septembrie), înainte de un meci pe Eden Park cu Australia (24 septembrie).

Federaţia neozeelandeză de rugby a confirmat şi programul XV-lui feminin, ''Black Ferns'', înainte de meciurile de la Cupa Mondială 2022 (octombrie-noiembrie) de pe teren propriu. Australia, Canada şi SUA sunt echipele cu care ''ferigile negre'' vor juca în iunie, urmate de două meciuri test contra Australiei în august.

Noua Zeelandă, campioana mondială en titre la rugby feminin, a câştigat până acum cinci dintre cele opt ediţii ale Cupei Mondiale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.