Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Allegri, după meciul cu scandal de pe Bernabeu: 'Nu foloseşte la nimic dacă plângem, deşi trecem prin momente triste'

www.agerpres.ro
Massimiliano Allegri Juventus

Tehnicianul formaţiei Juventus Torino, Massimiliano Allegri, a declarat, marţi seară, că este foarte mândru de jucătorii săi, subliniind că nu foloseşte nimănui dacă plânge după eliminarea în sferturile de finală ale Ligii Campionilor în faţa celor de la Real Madrid.

"Juventus a făcut un mare meci şi vreau să-i felicit pe jucătorii mei că au reuşit să refacă diferenţa din tur. Echipa merita cel puţin prelungirile, mai aveam două schimbări şi şanse bune de calificare. Dar nu foloseşte la nimic să plângem, chiar dacă sunt momente triste. Plecăm de aici cu un gust amar. Cred că ambele echipe au meritat să meargă mai departe, dar acest lucru nu era posibil", a declarat Allegri, după meciul de miercuri seară, potrivit News.ro.

Formaţia Real Madrid s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor, deşi a fost învinsă, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, de Juventus Torino, în manşa secundă a sferturilor competiţiei. Italienii au condus cu 3-0, astfel că ar fi putut să răstoarne situaţia din tur, când au pierdut cu 0-3.

Juventus a înscris prin Mandzukic ‘2, ’37  şi Matuidi ’61.

În minutul 90+3, de la Juventus a fost eliminat portarul Gianluigi Buffon pentru proteste după acordarea unui penalti pentru o intervenţie a lui Benatia la Lucas Vasquez. Pe teren a fost introdus Szczesny, în locul lui Higuain, iar Cristiano Ronaldo a transformat în minutul 90+8 penaltiul care i-a adus echipei Real Madrid calificarea.

Observator de arbitri la partida de la Madrid a fost Alexandru Deaconu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.