Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Allen Coliban: 'În semn de solidaritate cu poporul ucrainean, literele şi clădirea primăriei vor fi iluminate în culorile steagului acestei ţări'

usr.ro
Allen Coliban

Primarul Braşovului, Allen Coliban a anunţat, joi, într-o postare pe Facebook, că Braşovul are capacitatea şi va asigura condiţii pentru potenţialii refugiaţi din Ucraina, în contextul agresiunii Federaţiei Ruse la adresa acestei ţări. În semn de solidaritate cu poporul ucrainean, în această seară literele şi clădirea primăriei vor fi iluminate în culorile steagului acestei ţări, a mai spus primarul.

”În semn de solidaritate cu poporul ucrainean, în această seară literele şi clădirea primăriei vor fi iluminate în culorile steagului acestei ţări. Îmi exprim speranţa că răspunsul Uniunii Europene şi al întregii comunităţi internaţionale va fi pe măsura agresiunii ruse. Suntem alături de poporul ucrainean în lupta lor pentru integritatea statală, pentru prezentul şi viitorul pe care şi le-au ales”, a scris Allen Coliban, conform news.ro.

Primarul Braşovului a mai anunţat că, ”dacă situaţia o va cere, Braşovul are capacitatea şi va asigura condiţii pentru potenţialii refugiaţi din Ucraina”.

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a transmis, joi, că România va acorda sprijin cetăţenilor şi autorităţilor din Ucraina.

”Reiterez angajamentul României de a sprijini cetăţenii Ucrainei, inclusiv prin preluarea şi gestionarea posibilelor fluxuri de refugiaţi”, a transmis Bode.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.