Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alpha Bank România introduce soluţiile de plată contactless Garmin Pay şi Fitbit Pay

alpha bank

Alpha Bank România introduce în ecosistemul de plăţi Garmin Pay şi Fitbit Pay, soluţii de plată contactless, disponibile pentru clienţii posesori de carduri de debit sau credit AlphaCard Visa ce utilizează dispozitive smart Garmin sau Fitbit, se arată într-un comunicat al băncii.

"Este uşor, rapid, să utilizezi soluţiile Garmin Pay sau Fitbit Pay atunci când faci cumpărături de orice tip, dar şi în deplină siguranţă datorită celei mai noi tehnologii de securitate a plăţilor electronice utilizate de Visa", se spune în comunicat, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Ministrul Justiției, reacție după decizia CSM: ‘La fel voi proceda și data viitoare’

Activarea acestora se realizează într-un mod facil, din secţiunea Wallet a aplicaţiilor, de pe dispozitivele Android sau iOS.

"Ne bucurăm să adăugăm Garmin Pay şi Fitbit Pay gamei de soluţii de plată contactless disponibile clienţilor noştri. Într-o lume dinamică, în care nevoia de siguranţă şi protejare a sănătăţii a devenit esenţială, lansarea plăţilor contactless prin intermediul ceasurilor şi dispozitivelor inteligente confirmă angajamentul Alpha Bank România de a extinde permanent opţiunile digitale oferite clienţilor săi", a declarat Cristian Dragoş, vicepreşedinte executiv Retail Banking, Alpha Bank România.

Garmin Pay şi Fitbit Pay folosesc cea mai nouă tehnologie de securitate Visa pentru plăţile contactless, de tip token, ce permite utilizatorilor să introducă în siguranţă credenţialele utilizate la efectuarea plăţilor. Informaţiile confidenţiale sunt criptate, asigurând siguranţa tranzacţiilor contactless.

Citește și: Klaus Iohannis: ‘Începând din 1 iunie se redeschid terasele, se va putea merge la plajă și se pot organiza spectacole în aer liber’

"Felicităm Alpha Bank România pentru această realizare. Vedem cele două soluţii de plată nou lansate ca pe o oportunitate excelentă de a creşte numărul de consumatori români care au posibilitatea de a plăti prin metoda cea mai potrivită stilului lor de viaţă. În ultimii ani, am observat un apetit ridicat al consumatorilor români pentru adoptarea inovaţiilor în domeniul plăţilor. Peste 90% din toate tranzacţiile cu carduri Visa în România sunt contactless, ceea ce ne plasează pe locul 4 în Europa şi pe locul 7 la nivel global din acest punct de vedere. Vedem deja că plăţile cu ceasuri inteligente, telefoane mobile şi alte dispozitive conectate au început să fie parte din viaţa de zi cu zi a tot mai multor români", a declarat Elena Ungureanu, Country Manager România, Visa.

Noile metode de plata introduse de Alpha Bank România răspund nevoii în creştere a utilizatorilor de carduri pentru plăţile contactless.

Utilizarea Garmin Pay şi Fitbit Pay este gratuită, atât în ţară, cât şi în străinătate, iar plăţile cu ceasul Garmin sau dispozitivul Fitbit sunt realizate fără taxe sau comisioane suplimentare la orice terminal ce acceptă plăţile contactless.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.