Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alte 70 de cadavre găsite sub o clădire din Mariupol. Au fost duse la groapa comună, fără identificare (oficial ucrainean)

reutersmedia.net
Mariupol razboi ucraina

Aproximativ 70 de cadavre au fost descoperite sub dărâmăturile unei foste clădiri industriale din orașul Mariupol, ocupat de Rusia, afirmă un consilier al primarului orașului, potrivit BBC News.

Cadavrele au fost găsite de lucrătorii ruși de urgență și au fost duse într-o groapă comună, a declarat Petro Andriușcenko pe Telegram.

El a precizat că este vorba de persoane care au rămas blocate în clădirea prăbușită după ce aceasta a fost lovită de bombardamente.

"Nu s-a efectuat nicio identificare, dar localnicii spun că practic nu era nimic de identificat, având în vedere starea cadavrelor", a declarat Andriușcenko.

Andriușcenko, primarul și alți oficiali locali nu se mai află în oraș și postează actualizări dintr-o locație aflată pe teritoriul controlat de Ucraina.

Marți, Andriușcenko a raportat că aproape 200 de cadavre în stare de descompunere gravă au fost recuperate de sub dărâmăturile unei clădiri rezidențiale din oraș.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.