Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alte două persoane arestate în ancheta asupra atacului de la biserica din Nisa

Doi bărbaţi de 25 şi 63 de ani au fost arestaţi în Franţa, majorând la 6 numărul de persoane arestate până în prezent în ancheta asupra atacului sângeros cu cuţitul care a avut loc într-o biserică din Nisa, a anunţat duminică o sursă judiciară, citată de AFP, potrivit AGERPRES.

Cei doi bărbaţi au fost arestaţi sâmbătă la sfârşitul după-amiezii, la domiciliul unui individ arestat câteva ore mai devreme. Acesta din urmă, un cetăţean tunisian de 29 de ani, este suspectat că l-a însoţit pe atacator, Brahim Issaoui.

Alţi trei suspecţi se aflau în continuare în arest duminică în acest dosar: un bărbat de 47 de ani, arestat joi, după ce a fost văzut alături de agresor în imagini luate de camere de supraveghere cu o zi înainte de atac, un individ de 35 de ani, arestat vineri la Nisa pentru că a fost în contact cu Brahim Issaoui, şi vărul celui de-al doilea suspect, în vârstă de 33 de ani, prezent la domiciliul acestuia în momentul unei percheziţii a poliţiei.

Atac sângeros în oraşul canadian Quebec - 7 victime! Poliţia a anunţat că a arestat un suspect

Brahim Issaoui, un tunisian de 21 de ani, rănit grav de o patrulă a poliţiei municipale din Nisa, nu a putut fi deocamdată audiat de anchetatori.

Joi, la orele 08:29, Brahim Issaoui a intrat în Biserica Notre-Dame l'Assomption din Nisa, unde i-a tăiat gâtul unei femei de 60 de ani, Nadine Devillers, şi paraclisierului Vincent Loques, 55 de ani. O mamă de familie braziliancă, 44 de ani, Simone Barreto Silva, înjunghiată de mai multe ori, a decedat într-un restaurant din apropiere, unde se refugiase.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.