Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alte două persoane implicate în scandalul dintr-un bar din Craiova au fost reţinute

jurnaldevrancea.ro
catuse

Alte două persoane implicate în scandalul în care s-ar fi folosit şi săbii, care a avut loc pe 4 noiembrie într-un bar din Craiova, au fost reţinute marţi, de poliţiştii craioveni, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj. Cei doi, Ion Ilie, de 60 de ani, cunoscut ca Ilie Puşcărie, şi Roşiianu Gigel, de 45 de ani, sunt acuzaţi, alături de alte opt persoane, de constituire de grup infracţional organizat şi favorizarea infractorului.

Magistraţii Tribunalului Dolj au emis, vinerea trecută, mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele a opt persoane care fuseseră reţinute de procurori, toţi fiind implicaţi în respectivul scandal, în care cel puţin două persoane ar fi fost rănite. În urma scandalului care a avut loc în noaptea de 4 spre 5 noiembrie, nu au fost depuse plângeri la poliţie, iar cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj.

Toţi cei implicaţi în scandal sunt cercetaţi pentru constituire grup infracţional organizat. În plus, Zavera Vadik Gigi, zis Gigioc, cunoscut în Craiova ca membru al lumii interlope şi implicat de-a lungul timpului în mai multe scandaluri în care s-a folosit violenţa, este cercetat pentru complicitate la tentativă de omor, iar Cimpoeru Ioneluş este cercetat pentru tentativă de o omor. Celelalte persoane arestate în acest caz sunt Băloiu Alexandru Grigore, Barbu Florinel, Flutur Sorin Stelian, Mitre Cantemir Ştefan şi Vlădescu Cristian Marian. Unul dintre cei opt - Tudor Cătălin Viorel - nu a fost găsit, conform Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.