Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Altercație colectivă pe o stradă din Roznov - Cinci protagoniști au acum dosar penal

scandal dej

Cinci bărbaţi din Roznov sunt cercetaţi penal de poliţişti după ce s-au luat la bătaie pe o stradă din oraş, fiind nevoie de intervenţia luptătorilor Serviciului de Acţiuni Speciale pentru a calma spiritele, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, agentul Georgiana Moşu, potrivt Agerpres.

"Investigaţiile au relevat faptul că, pe fondul unui conflict survenit în urma unor neînţelegeri, 5 persoane cu vârste cuprinse între 26 şi 66 de ani, din localitatea Roznov, s-ar fi agresat fizic reciproc. În urma conflictului, o persoană în vârsta de 66 de ani a suferit leziuni, fapt pentru care a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. De asemenea, prin activitatea infracţională desfăşurată, cei implicaţi au tulburat ordinea şi liniştea publică", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Citește și: Anunț oficial! Ce se întâmplă cu cardurile de sănătate

Poliţiştii continuă cercetările şi au deschis un dosar penal pentru infracţiunile de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

În urmă cu o săptămână, tot în oraşul Roznov a avut loc un alt eveniment care a şocat opinia publică, după ce un tânăr de 18 ani s-a dezbrăcat şi apoi a agresat pe stradă, fizic şi sexual, un minor de 16 ani. Întreaga scenă a fost filmată de prietenii victimei şi agresorului şi a fost postată pe facebook.

Autorul agresiunii a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.