Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Altercaţie între Sadio Mane şi Leroy Sane, după eşecul cu Manchester City

www.fotball365.com
sadio mane

Atacanţii Leroy Sane şi Sadio Mane au fost implicaţi într-o altercaţie în vestiarul lui Bayern Munchen, după eşecul cu Manchester City (0-3), din prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, conform ziarului german Bild.

După meciul de pe Etihad Stadium, senegalezul Mane i-ar fi tras o palmă lui Sane, în urma căreia internaţionalul german a rămas cu buza umflată. Ceilalţi coechipieri au intervenit pentru a opri conflictul.

Bayern Munchen nu a comentat informaţiile apărute în presă despre incident şi nici despre luarea unor măsuri disciplinare.

Canalul Sport1 a relatat că Oliver Kahn, preşedintele Consiliului de administraţie, şi directorul Hasan Salihamidzic s-au reunit miercuri pentru a discuta incidentul şi a stabili eventuale sancţiuni.

Sadio Mane a intrat în teren în minutul 69, în locul lui Jamal Musiala, şi-a a avut câteva contre verbale cu Leroy Sane în timpul meciului.

Transferat în vară de Bayern, Sadio Mane a semnat un contract până în iunie 2025, dar randamentul lui a fost departe de cel arătat la Liverpool. După ce a suferit o fractură de peroneu, senegalezul a ratat CM 2022 şi a revenit în februarie pe teren.

Bayern Munchen va juca meciul retur cu City (19 aprilie) pe Allianz Arena, dar înainte o va înfrunta sâmbătă pe Hoffenheim în Bundesliga.

Bayern a renunţat la antrenorul Julian Nagelsmann acum trei săptămâni şi l-a înlocuit cu Thomas Tuchel.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.