Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alternativă la AUR: S-a înviințat Blocul Suveranist Român, o coaliția formată din șase partide

deal acord maini pact

Șase partide politice își unesc forțele pentru a forma o construcție de orientare suveranistă, un culoar politic pe care se află în prezent și Alianța pentru Unirea Românilor (AUR).

Miercuri, 28 septembrie, s-a înființat Blocul Suveranist Român format din Partidul Ecologist Roman (PER), Partidul Național Țărănesc Creștin Democrat (PNȚCD), Partidul Neamul Românesc (NR), Forța Națională (FN), Partidul România Noastră (PRN) și Blocul Unității Naționale (BUN). Liderii partidelor membre se declară deschiși la colaborare și invită partidele neparlamentare care împărtășesc viziunea politică a Blocului Suveranist Român și doresc să se înscrie, se arată într-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, Blocul Suveranist Român este o construcție politică în premieră în România care își propune să facă opoziție unită și constructivă la actualul guvern de coaliție. Mai mult, partidele neparlamentare aliate vor promova proiecte în numele Blocului Suveranist Român.

Blocul Suveranist Român consideră că „principalul mijloc de modernizare și de ridicare a nivelului de trai îl constituie efortul propriu național prin valorificarea potențialului intern și promovarea de reforme care să protejeze bunăstarea cetățenilor și securitatea propriului teritoriu. Suveraniștii (BSR) militează pentru suveranitatea și bunăstarea națiunii române”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.