Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alunecare de teren în Vietnam: 22 de soldați sunt dați dispăruți

china, alunecari de teren

Guvernul de la Hanoi a anunţat că 22 de soldaţi sunt daţi dispăruţi după ce o alunecare de teren a lovit duminică dimineaţa o cazarmă din provincia Qang Tri din centrul Vietnamului, transmite Reuters.

'Am avut încă o noapte fără somn', a declarat presei, vizibil emoţionat, ministrul adjunct al apărării, Phan Van Giang, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Avem dovada! Florian Coldea este profesor colaborator la SNSPA! Tot în cadrul instituției lucrează și soția sa

Incidentul de duminică a avut loc la numai câteva zile după ce o altă alunecare de teren, în provincia vecină Thua Thien Hue, a provocat moartea a 13 oameni, majoritatea militari. Echipele de salvare din această provincie continuă căutarea a cel puţin 15 muncitori din construcţii, daţi dispăruţi la începutul săptămânii, într-o zonă muntoasă.

Ploile puternice din octombrie au provocat în Vietnam inundaţii şi alunecări de teren soldate cu cel puţin 64 de morţi. Agenţia meteorologică naţională a anunţat că miercuri se aşteaptă în unele zone precipitaţii de 600 de litri pe metru pătrat. În Quang Tri, potrivit presei de stat vietnameze, nivelul râurilor este cel mai ridicat din ultimii 20 de ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.